Nyårsmeny/ New years eve menu 2022
Till champagnen
Två munsbitar:
Delikatesspotatis med smetana och Kalixlöjrom Rödbeta med prästost samt örtmarinerad hjort
Förrätt:
Tre svenska delikatesser:
En gulbetssallad med renrostbiff toppas med rostad lök. Västerbottencheesecake med Kalixlöjrom, gräslök och rödlök. Prästostflarn med limerimmad torsk, lime och koriander.
Varmrätt:
Grillad Renytterfilé
Serveras med friterad potatiskaka smaksatt med västerbottenost, jordärtskockschips och lila blomkål samt en smörig blåbärssås.
Dessert:
Dessert combo
Chokladkaka med kokos. Cheesecake med hjortron
Vit chokladpannacotta med bärkompott
Meny: 745: –
Dryckes paket: 395: –
Louie Robin, Chardonnay Chablis, Bourgogne FRANKRIKE Terrazas Reserva, Malbec, Mendoza, ARGENTINA
3 cl Ardbeg “TEN” 10 y.o
Eller Bailey’s
To go with the champagne
Two canapés
Delicatesse potatoe with sourcream and “ Kalix” bleak roe Beetroot with Swedish cheese and herb marinated deer.
Starter:
Three delicacies
Yellow beetsalad with roast beef on reindeer topped with roasted onion. “Västerbotten cheese” cheesecake with “Kalix” bleakroe, chives and red onion. Swedish cheese baked crisp with limesalted cod, chili, and coriander.
Main course:
Grilled Reindeer filet
Served with fried potato cake flavored with Swedish cheese, Jerusalem artichoke chips, purple cauliflower, and buttered blueberry sauce.
Dessert:
Dessert combo
Chocolate cake with coconut. Cheesecake with cloudberries.
White chocolate pannacotta with berry compote.
Menu: 745: –
Beverage package 395: –
Louie Robin, Chardonnay Chablis, Bourgogne FRANKRIKE Terrazas Reserva, Malbec, Mendoza, ARGENTINA 3 cl Ardbeg “TEN” 10 y.o
Or Bailey’s