Ölprovning i Gamla Stan i Stockholm

Med en ölprovning i Stockholm hos oss på Ardbeg Embassy kommer dina smaklökar garanterat få uppleva en sensation av nya intryck. Här lämnas ingen oberörd och våra ölexperter tar med dig på en fantastisk resa från hur ölen bryggs, vad som ger dess karaktär till historien bakom öltillverkningen.

16 microbrygder på fat att välja bland

Vi ger dig även möjligheten att göra en djupdykning i öl från de flesta svenska mikrobryggerierna, till exempel Nynäshamns Ångbryggeri, Gotlands Bryggeri, Strömsholms Brygghus, PangPang, Oceanbryggeriet, Oppigårds Bryggeri och Värmdö Bryggeri med flera.

En ölprovning i Stockholm är också den perfekta aktiviteten om du vill tillbringa lite extra kvalitetstid med vänner, kunder eller kollegor.

Alla våra ölprovningar hålls i restaurangen, i samband med middag och av professionella ambassadörer och är en mycket uppskattad smakupplevelse som skapar minnen för livet.

”Många som deltar i våra ölprovningar blir ofta imponerade över vad vi kallar för ”ölets mirakel”: Dvs. hur tusentals smaker kan komma från endast fyra simpla ingredienser som humle, malt, jäst och vatten”

Både öppna och unikt framtagna provningar

Här på Ardbeg Embassy arrangerar vi regelbundet öppna ölprovningar där vem som helst kan boka in sig men vi arrangerar även unikt framtagna ölprovningar som vi utformar utefter dina specifika önskemål.

Om du är intresserad av en öppen ölprovning hittar du våra kommande provningar under evenemang.

Vill du arrangera en egen ölprovning i Stockholm kan du antingen välja vårt färdiga paket eller kontakta oss om du har några egna önskemål.

Ölprovning:

Vi provar 5 st ölsorter som serveras i ölprovarglas och föreläsaren väljer ut sorterna beroende på vad vi har påkopplat för dagen. Kostnad per person för 5 sorters öl 300 kr och så tillkommer avgiften för föreläsaren.

Pris: 2 000 kr för föreläsaren som är på plats endast för er, ölen och maten tillkommer.

För fler än 10 personer, begär en offert. 

Det är som att komma till någons vardagsrum när man kliver in på Ardbeg Embassy. Chabbe och hans bröder har gjort stället till ett riktigt vattenhål. Maten är jätte bra, utbudet av svenska bryggerier är super kul och att man dessutom kan prova whisky från alla världens hörn är magiskt. Rekommenderas hjärtligt!

Läs fler omdömen på Tripadvisor

Bli en del av familjen!

Bli en del av Ardbeg Embassy familjen, följ oss på social media och håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter, event, erbjudanden och mycket mer.