Whiskyprovning i Gamla Stan i Stockholm

Med en whiskyprovning i Stockholm hos oss på Ardbeg Embassy kommer dina smaklökar garanterat få uppleva en sensation av nya intryck. Här lämnas ingen oberörd och en whiskyprovning är den perfekta aktiviteten om du vill tillbringa lite extra kvalitetstid med vänner, kunder eller kollegor.

Alla våra whiskyprovningar hålls i restaurangen, i samband med middag och av professionella ambassadörer och är en mycket uppskattad smakupplevelse som skapar minnen för livet.

Både öppna och unikt framtagna provningar

Här på Ardbeg Embassy arrangerar vi regelbundet öppna whiskyprovningar där vem som helst kan boka in sig men vi arrangerar även unikt framtagna whiskyprovningar som vi utformar utefter dina specifika önskemål.

Om du är intresserad av en öppen whiskyprovning hittar du våra kommande provningar under evenemang.

Vill du arrangera en egen whiskyprovning i Stockholm kan du antingen välja vårt färdiga paket eller kontakta oss om du har några egna önskemål.

Färdigt paket för 1-10 personer

Vi provar 5 st valfria whiskysorter á 2 cl st. I priset ingår en föreläsare men whisky och mat tillkommer. Priser för mat och whisky hittar du under våra menyer.

Pris: 2 000 kr för föreläsaren som är på plats endast för er, whiskyn och maten tillkommer.

För fler än 10 personer, begär en offert.

Det är som att komma till någons vardagsrum när man kliver in på Ardbeg Embassy. Chabbe och hans bröder har gjort stället till ett riktigt vattenhål. Maten är jätte bra, utbudet av svenska bryggerier är super kul och att man dessutom kan prova whisky från alla världens hörn är magiskt. Rekommenderas hjärtligt!

Läs fler omdömen på Tripadvisor

Bli en del av familjen!

Bli en del av Ardbeg Embassy familjen, följ oss på social media och håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter, event, erbjudanden och mycket mer.