Evenemang

đŸ„ƒ Varmt vĂ€lkommen till Ardbeg Embassy för en SpektakulĂ€r Whiskyprovning! 🌟

đŸ„ƒ Varmt vĂ€lkommen till Ardbeg Embassy för en SpektakulĂ€r Whiskyprovning! 🌟

Det Ă€r med stor glĂ€dje vi bjuder in dig till en afton fylld med unika whiskyerfarenheter hos Ardbeg Embassy – en plats dĂ€r tradition möter innovation och dĂ€r varje hörn Ă€r en inbjudan att utforska. Vi ser Ardbeg Embassy som ett andra vardagsrum för alla whiskyĂ€lskare; en plats dĂ€r du bĂ„de kan planera ditt nĂ€sta stora whiskyĂ€ventyr och spontant njuta av vĂ„rt handplockade sortiment av SMWS-whiskies och utsökt mat.

Denna mÄnad tar vi med dig pÄ en resa rakt in i hjÀrtat av de skotska whiskyfestivalerna.
Vi har speciellt valt ut en samling av SMWS (Scotch Malt Whisky Society) festivalbuteljeringar för att fÄnga essensen av Speysidefestivalen. Varje buteljering Àr en del av en större berÀttelse, en hyllning till whiskyns mÄngsidiga och djupgÄende karaktÀr.

Vad kan du förvÀnta dig av kvÀllen?

Fem Magiska Buteljeringar: Varje flaska Àr en dörr till nya vÀrldar av smak och tradition. Utforska unika och förtrollande whiskies som tar dig pÄ en magisk resa genom Skottlands dramatiska landskap.

StÀmningsfull Miljö: UpptÀck en plats omvandlad till en spegelbild av Skottlands sjÀl, dÀr varje detalj Àr noga utvald för att förstÀrka din upplevelse.

Guidning av Klaus Bitschnau: Följ med vÄr passionerade whiskyambassadör pÄ en resa genom whiskyns komplexa vÀrld. Klaus delar med sig av sin kunskap och passion för att fördjupa din förstÄelse och uppskattning.

En Fest för Sinnena: Denna kvÀll Àr en hyllning av whiskyns magi och gemenskapen den skapar. Det Àr en chans att dela passionen med andra entusiaster i en exklusiv och inspirerande miljö.

Antal platser Àr begrÀnsat: Vi vill skapa en intim och minnesvÀrd kvÀll för alla nÀrvarande, sÄ missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse.

Ardbeg Embassy och Klaus Bitschnau ser fram emot att vÀlkomna dig till en kvÀll dÀr varje smak Àr en upptÀckt, varje doft en dikt och varje samtal en lÀnk i whiskyns eviga kedja.
Boka din plats idag för en oförglömlig afton i whiskyns tecken.

Slainte till en minnesvÀrd kvÀll hos Ardbeg Embassy!

 

AnmÀlan: chabbe@ardbegembassy.se
VarmrÀtt ingÄr efter provningen.
Betalning sker via Swish till 123 331 8821 efter bekrÀftad plats.

Arrangör: Ardbeg Embassy i samarbete med Scotch Malt Whisky Society (SMWS)
Plats: Ardbeg Embassy VÀsterlÄnggatan 68
Datum:
Tid:
Pris: 550 kr