Lunch

Lunchen serveras fram till kl 15

Toast Skagen förrätt

135 kr
Smaksatt med pepparrot och toppad med löjrom. Flavored with horseradish and topped with bleak roe.

Ost och chark/ Cheese and Charcuterie platter

175 kr
Serrano, fänkålssalami, cambozola, Västerbottenost serveras med Nocellara oliver samt en Ardbeg hjortronmarmelad. Serrano, fennel salami, cambozola and” Västerbotten cheese” served with Nocellara olives and an Ardbeg cloudberry marmalade.Pickled cauliflower, fried cauliflower, and cauliflower with potato puré flavored with Swedish cheese.

Råbiff på svensk oxfilé/ Swedish filet of beef tartar

255 kr
Serveras med Pommes Frites, dijonnaise, senapspicklad gulbeta, äggcrème, kapris samt lök. Served with with french fries, dijonnaise, mustard pickled yellow beet, egg crème, capers, and onion.

Röding/ Char

195 kr
Örtstekt, Smörstekt savoykål, citron, friterad palsternacka och smördegs potatisbakelse Herbgrilled, buttered savoy cabbage, lemon, fried parsnip and puff pastry potato cake

Viltköttbullar/ Game meatballs

175 kr
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré. Served with cream sauce, lingonberry relish, pickled cucumber and potato purée.

Högrevsburgare/ Rib-eye steak burger

145 kr
Dressing, ost & saltgurka. Serveras med Pommes frites Dressing, cheese & pickled cucumber. Served with French fries.

Vegetarisk burgare/ Vegetarian burger

145 kr
Dressing, ost & saltgurka. Serveras med Pommes frites. Dressing, cheese & pickled cucumber. Served with French fries.
Vegetarisk

Rydberg på Oxfilé eller Hjort/ Rydberg with filet of beef or deer

235 kr
En klassiker i vår tappning. Tärnat kött sprayad med Ardbeg Ten Ölbräserad smålök och en senapskräm smaksatt med Ardbeg Ten Our version of this classic Swedish dish. Diced meat drizzled with Ardbeg Ten Beer braised baby onions and a mustard cream flavoured with Ardbeg Ten

Bli en del av familjen!

Bli en del av Ardbeg Embassy familjen, följ oss på social media och håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter, event, erbjudanden och mycket mer.