Om Ardbeg Embassy

En unik restaurang, pub och bar i Gamla Stan

På Västerlånggatan 68 i Gamla Stan i Stockholm hittar du Ardbeg Embassy. En unik restaurang, pub och bar med förankring i Skotsk maltwhisky och Svenska microbrygder på fat, där inriktningen ligger på vällagad god mat och maltdrycker i kombination.

Erkänt stort whisky och ölsortiment

Om du gillar whisky eller öl har du verkligen hittat rätt. Vi är kända för vårt stora utbud av både whisky och öl. Här kan du bland annat välja bland 16 Svenska microbrygder på fat och ca 500 olika single malts, eller varför inte bli serverad en ”Dram straight from the Cask” som är helt unikt i världen.

Ta en titt på vårt sortiment

”Inredningen i vår restaurang är omsorgsfullt utformad för att ge ett utrymme där gästerna kan koppla av, skapa minnen och dela magiska stunder”

Det är som att komma till någons vardagsrum när man kliver in på Ardbeg Embassy. Chabbe och hans bröder har gjort stället till ett riktigt vattenhål. Maten är jätte bra, utbudet av svenska bryggerier är super kul och att man dessutom kan prova whisky från alla världens hörn är magiskt. Rekommenderas hjärtligt!

Läs fler omdömen på Tripadvisor

Representation

Ska du representera? Varför inte gör det i en tidlös miljö inspirerad av destillerierna i Skottland? Vi hjälper gärna till med att ordna middag för både mindre och större sällskap.

Vår viltinspirerade meny är mycket uppskattad men vi har också ett brett utbud av andra passande rätter, oavsett om du har Svenska eller utländska gäster och kan givetvis anpassa en meny utefter era unika önskemål.

Kontakta oss så tar vi en diskussion

Jobba hos oss

På Ardbeg Embassy söker vi löpande motiverade och ambitiösa kollegor. Vill du bli en del av vårt team? har minst fem års erfarenhet och vill gå till jobbet med ett leende varje morgon?

Skicka då in en spontanansökan till oss med ditt CV och några rader om varför du skulle vilja jobba hos oss så återkommer vi inom kort.

Skicka in en spontanansökan

Bli en del av familjen!

Bli en del av Ardbeg Embassy familjen, följ oss på social media och håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter, event, erbjudanden och mycket mer.