Evenemang

Ostron och Ardbeg Provning den 20:e januari

Ostron och Ardbeg Provning den 20:e januari

Ostron + Ardbeg = Sant

Vissa saker går bara helt enkelt tillsammans.
Gin och Tonic, Vin och Ost, Spaghetti och Köttbullar.

Vi gästas av Gustav Hökstrand som står i begrepp att öppna en egen ostronbar, Muscadet. Få människor har mer koll än Gustav när det kommer till ostron. Vid 14- års ålder började han jobba i Hötorgshallen vilket öppnade en ny värld av smak och väckte hans kärlek till färska råvaror. Efter många år, fler ostron (några få skärsår) och en 12-årig omväg som sommelier på några av Stockholms bästa restauranger och vinbarer återvände Gustav till sin ursprungliga passion. Till hjälp kommer vår egna ostronfantast Ludwig att presentera sex olika Ardbeg som tillsammans med Gustav kombinerar med ostron.

 

Vi tar ostronen till er och bjuder på ostron från olika ursprung där både Sverige och Brittiska öarna ingår, med olika sorters uppfostran, toppings och förklara hur det påverkar smaken tillsammans med Ardbeg.

 

Vi testar totalt 9 ostron och 6 tillsammans med:

Ardbeg TEN

Kelpie

Auriverdes

Fermutation

Drum

Heavy Vapours

 

Detta kommer bli en dag du som ostronälskare inte vill missa.

Let’s shell-ebrate and see you on the oyster side.

Plats: Ardbeg Embassy i Gamla Stan

Datum: Lördag 20:e Januari

Tid: 13:00

Pris: 995 kr inkl en passande varmrätt efter provningen.

Anmälan: chabbe@ardbegembassy.se

Betalning sker via Swish 123 331 8821 efter bekräftad plats.

Arrangör: Ardbeg Embassy i samarbete med Moet & Hennessy
Plats: Ardbeg Embassy Stockholm!
Datum:
Tid:
Pris: 995 kr